*-*
HomeFootball ClubsHambourg SVPak ditë nisja nga nisja e “Big Brother VIP” Banorët që fituan menjëherë popullaritet, Romeo dhe Meri kryesojnë listën

Pak ditë nisja nga nisja e “Big Brother VIP” Banorët që fituan menjëherë popullaritet, Romeo dhe Meri kryesojnë listën

by foot.biz
0 views
Pak ditë nisja nga nisja e “Big Brother VIP” Banorët që fituan menjëherë popullaritet, Romeo dhe Meri kryesojnë listën

Megjithëse vetëm 3 ditë që nga hyrja në Big Brother, banorët kanë nxituar të afirmojnë pozicionin e tyre në Shtëpi, duke nisur nga debatet, intrigat dhe aleancat. Por sa të dashur janë ata për publikun? Një studim përmes Metodologjisë së Terra synon të hedhë dritë mbi dinamikat e ndërveprimit të përdoruesve në profilin e Instagramit [……
Source : DoraMagazine

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

12345678
............................................................................................................................................+foot